Ungoteket Riks vänder sig till unga orienterare som är juniorer eller yngre seniorer och som vill engagera sig utöver sitt eget utövande. Från målgruppen har vi hämtat våra kursledare. Det är personer som tidigt visat intresse för ideellt engagemang i sina föreningar och som med stimulans och uppmuntran lärt sig skapa orientering inom ett eller flera områden.

Kursledarna på Ungoteket Riks är unga förebilder inom respektive inriktning. Kommande fem veckor kommer vi att presentera kursledarna för inriktningarna Arrangemang, Banläggning och Kartritning. Vi presenterar en per vecka och först ut är en av två kursledare för kartritningsinriktningen. Denna vecka får du bekanta dig med Rasmus Larsson. Läs mer om hans inspirerande bakgrund på sidan för Kursledare.

Kursledare inriktning kartritning: Rasmus Larsson