Söndagen den 26 juni är det dags. Då anländer deltagarna i årets U25-camp till Idre Fjäll. I skrivandets stund packas material och putsas det på utbildningsinnehåll innan ledare och utbildare strålar samman för att göra det sista för att välkomna deltagarna på plats.

Vi hoppas att årets deltagare ska bli nöjda med veckan och alla de valmöjligheter som U25-camp erbjuder. För vem kan motstå en vecka i fjällmiljö där det går att kombinera träning med utbildning och tävlingar på dagarna samt lärorika workshops och sociala aktiviteter på kvällarna? På denna blogg ska vi göra vårt bästa för att i text och med bilder återge så mycket som möjligt av det som sker under U25-camp. Så följ oss med start på söndag den 26 juni. Vem vet kanske lägger vi upp något mer om förberedelserna också.

Bild på material till banläggningsinriktningen