Välkommen till Ungoteket Riks sommaren 2022!

Sommaren 2022 bjuder vi för tredje gången in till Ungoteket Riks som en del i U25-camp som är SOFTs nya läger för åldersgruppen 17-25 år. Lägret arrangeras på Idre Fjäll mellan 26 juni – 1 juli.

Under många år har SOFT bjudit in ungdomar 13-16 år till Rikslägret för att träna och umgås med andra orienterare ungdomar. Rikslägret har varit mycket uppskattat av dem som deltagit och många har velat ha något liknande att se fram emot som juniorer.

År 2022 blir andra året som SOFT genomför ett liknande läger inte bara för juniorer utan även för yngre seniorer (första året tvingades vi ställa in pga Covid-19). Vi har skapat ett upplägg som bör kunna passa alla i ålder 17-25 år.  Det erbjuds övergripande två spår som vi döpt till Träning respektive Utbildning, det senare är alltså ett nytt upplägg av Ungoteket Riks. Detta andra år erbjuder vi tre inriktningar på utbildning; banläggning, kartritning samt ledarskap och barnträning.

Deltagarna väljer spår och kombinerar det med andra aktiviteter, träning och/eller tävling. I år går det  att kombinera med de två tävlingar som  Idrefjällens OK arrangerar under Idrefjällveckan.

Varje kväll erbjuds det någon form av aktivitet att samlas kring för dem som vill. Vi har satt ihop ett program för både umgänge och chans till att lära sig något nytt inom orientering.

I inbjudan finner du utförlig information om lägret. Det finns två versioner av inbjudan; en i folderformat som lämpar sig för utskrift och marknadsföring (passar för föreningen att ge till sina medlemmar i åldern 17-25 år), en annan i löptextformat utan bilder som lämpar sig väl att läsas i mobil eller på surfplatta.

Är du intresserad av att bli banläggarekartritare eller orienteringsledare för barn ja då ska du anmäla dig direkt för att säkra din plats på Ungoteket Riks. Anmälan hittar du i Eventor och den är öppen fram till och med 15 maj 2022. Inbjudan länkar även till anmälan.

Beskrivning av hur Ungoteket Riks är upplagt finner du på sidan Om Ungoteket.

Inbjudan som folder för nerladdning och utskrift.
Bild på förstasidan av inbjudan 2022 (folder)
Inbjudan som A4 för nerladdning och utskrift.
Förstasidan inbjudan 2022 (löptext gul)