Fram till jul presenterar vi en kursledare per vecka på Ungoteket Riks hemsida. Först ut var Rasmus Larsson en av två kursledare för kartritningsinriktningen. Denna vecka får du bekanta dig med Gustav Boquist som är en erfaren kartritare precis som sin kursledarkollega till Rasmus. De två råkar dessutom känna varandra privat och lär komplettera varandra väl som kursledarduo.

Läs om Gustav och hans väg in i orienteringssporten och hur hans kartritningsintresset tog fart. Det gör du på sidan för Kursledare.

Kursledare för inriktningen Kartritning: Gustav Boquist

Kursledarna på Ungoteket Riks är unga förebilder inom respektive inriktning. Vi har så här långt presenterat kursledarna för inriktningarna Arrangemang och Kartritning. Nästkommande två veckor får ni stifta bekantskap med kursledarna för inriktningen Banläggning. Håll utkik!